In de wereld van het Bloggen

Vanmorgen mogen genieten van een mooie bijeenkomst in het Groeicafe – Broeikas voor ondernemers! Marianne Canters – Tekstgericht nam ons mee in de wereld van het Bloggen. Marianne is ook mijn coach bij het schrijven van mijn boek….. een spannend avontuur, waarbij Marianne voor mij de bekende ‘stok achter de deur is’, mijn klankbord is en vooral mij uit mijn Comfortzone haalt…!
Ik ben geen Expert in schrijven maar heb wel heel veel kennis van mensen en organisaties, in de rol van business-coach, strategisch management in dit geval vertaald naar Persoonlijk Leiderschap. Wat betreft boek, daar moeten jullie nog geduldig op wachten, en ligt er voor mij nog ‘n flinke uitdaging.
Wat betreft het Expert zijn als Business mentor, daar kan ik heel veel meer over vertellen (en daadwerkelijk jullie helpen) en dat zien jullie ook terug in de Blogs die klaar staan om de wereld in te gaan! Uiteraard is het super als ook jij, hardwerkende ondernemer, jouw blogs gaat delen!

Gerrie Lemmers – eigenaar Groeicafe en GLM-Consultancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *