Over ons

Het Groeicafé is een initiatief van GLM-Consultancy. Als consultants horen wij in de praktijk regelmatig dat ondernemers behoefte hebben aan een klankbord, om ervaringen en vragen te bespreken. Maar wel van mensen die begrijpen wat het is om ondernemer te zijn. Het moet praktisch zijn, niemand zit te wachten op uitgebreide rapporten of ellenlange verhalen.

Verder is het een bekend gegeven dat veel netwerkmomenten (onbedoeld) oppervlakkig blijven; je maakt kort kennis, deelt visitekaartjes uit, vertelt wat je doet en misschien komt er eens een vervolgafspraak uit. Maar misschien ook niet. De kennismaking is te oppervlakkig om echt verbinding met de ander te maken. En al helemaal om met elkaar in gesprek te gaan over vragen rondom het ondernemerschap. Vaak lenen deze bijeenkomsten zich er ook helemaal niet voor om iemand te vertellen wat jou dwars zit of echt bezig houdt.

Onderscheidend en vernieuwend:
Het Groeicafé – Broeikas voor ondernemers!

Het Groeicafé geeft je de ruimte om echte verbinding te maken met andere ondernemers door kennis en ervaring met elkaar te delen. Een voorbeeld: ‘Ik heb moeite met acquisitie; wil jij met mij eens delen hoe jij dit oppakt?’ Of: ‘Ik maal maar over het feit dat ik niet snel kan opschalen terwijl ik die gouden kans niet wil laten liggen. Hoe zou jij zoiets aanpakken?’

In de vroege ochtend wordt er steeds een ander herkenbaar thema opgepakt terwijl er natuurlijk voldoende ruimte is om met elkaar ‘kennis te maken’.

Wedden dat je op deze manier véél interessantere en waardevollere gesprekken gaat krijgen…?!
Het Groeicafé biedt je een netwerkmoment waarvan je vol ideeën en energiek terugkeert naar je bedrijf.

Tot ziens bij het Groeicafé, Broeikas voor ondernemers!

Volg ons op instagram